Els Campaments d’Hivern ja són aquí!

Família de l’A.E Garbi,

Ens complau anunciar-vos l’arribada dels campaments d’Hivern. Ha arribat un dels moments més esperats de l’any. Els dies 27,28,29 i 30 de Desembre, Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Guies i Pioners i Caravel·les ens n’anirem a la casa de colònies de Can Mateu,Els porxos, La Cinglera; Pantà de Sau. (Osona) 

Els monitors fa dies que estem treballant en els campaments, amb moltes ganes de celebrar un Nadal diferent que ens servirà per passar-nos-ho d’allò més bé i preparar-nos per afrontar un nou any!
A partir d’avui ja podeu realitzar el pagament  al núm. de compte bancari esmentat a la inscripció, i portar el justificant de pagament  juntament amb la inscripció i al·lèrgies/intoleràncies i medicaments (si s’escau) fins al dia 14 de desembre, data límit per entregar-ho tot. 
Recordar que es pot lliurar a Secretaria , cada divendres de 17:00 h a les 18:00 h o bé es pot portar després dels dies de cau al mateix lloc.
Moltes gràcies a totes i tots per la confiança que dipositeu en nosaltres!
Riu amunt, tant com puc, Sempre a punt!

Castanyada Familiar 2018

Benvolgudes famílies,

Ha arribat el moment de celebrar la castanyada amb tota la família de l’ AE Garbí!! Esteu totes i tots convidats aquest diumenge dia 11 de Novembre de 2018 a la Saira, Almacelles. L’equip de monitors us hem preparat un seguit d’activitats on us ho passareu d’allò més bé. Després gaudirem d’un excel·lentíssim dinar que el consell d’ancians ens preparant amb molta il·lusió. I acabarem el dia amb el concurs de pastissos!!!!! (Si voleu participar, ja podeu començar a preparar el pastís i portar-lo el diumenge.)

L’últim dia per portar la inscripció és el dimecres 7 de Novembre (per correu) , recordeu també si teniu alguna al·lèrgia fer-ho constar a la mateixa inscripció. El pagament el podeu fer efectiu el divendres a secretaria o el mateix Diumenge dia 11 de Novembre.

Us hi esperem a tots i a totes amb moltes de passar-ho molt i molt bé!!!!!!!!!