Preinscripció dels campaments d’estiu 2021

Bon dia famílies,

Avança el curs i cada cop ens apropem més a l’activitat més important de l’any, els CAMPAMENTS D’ESTIU. Aquest any posem totes les cartes sobre la taula i estem en plens preparatius per a poder realitzar uns campaments increïbles i segurs.

El Campament d’Estiu serà del 12 al 25 de juliol per les branques de: Castors i Llúdrigues, Llops i Daines i Ràngers i Guies. Aquest any els campaments seran a un prat al costat d’Erill la Vall, a la Vall de Boí (Alta Ribagorça).

Des del Kraal de monis de l’AEGarbí us enviarem un dossier amb tota la informació que us farà falta i també el penjarem aquí a la web, més endavant, us convocarem a una reunió informativa (14 de maig).

Per tal de començar a preparar-nos, necessitem saber el nombre d’assistents al Campament. És per això que us fem arribar aquesta preinscripció que podeu entregar fins al 23 de Maig. Som conscients de la situació d’incertesa i volem remarcar que només el tirarem endavant en cas de tenir totes les garanties, i comptant amb el suport i vistiplau de les autoritats sanitàries.

Aquí us deixem dos documents el primer es la preinscripció i el segon és el dossier informatiu amb tota la informació dels campaments, qualsevol dubte no dubteu en contactar-nos!

PREINSCRIPCIÓ CAMPAMENTS D’ESTIU 2021

DOSSIER INFORMATIU