50è ANIVERSARI

El passat dissabte 15 d’octubre vam celebrar, a Maristes, el 50è aniversari de l’agrupament. Va ser una jornada històrica, vam recordar vells moments, vam viure retrobaments i vam celebrar el present. Mig segle de vida no es compleix cada dia, així que teníem vàries sorpreses preparades:

La jornada va començar amb un ‘museu’ a tall d’exposició fotogràfica. Vam dividir l’espai de la sala polivalent de l’escola per dècades i hi vam situar a cadascuna els àlbums de fotos que s’han anat recopilant de cada època, podent així els assistents rememorar els seus anys al cau, fullejant els àlbums. Aquests, actualment es troben digitalitzats i estan disponibles al Flickr de l’agrupament: https://www.flickr.com/photos/aegarbi/collections/72157721193675400/

A continuació es va procedir a l’acte principal, que es va dur a terme al teatre. Va constar amb diverses parts: actuacions de les branques, moments emotius com una carta llegida pel kraal (pitjar per veure-la), vídeos de felicitacions i de fotografies… fins i tot es va cantar un himne del 50è (pitjeu aquí per veure la lletra)! Podeu trobar material al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuoB9G7x0WVkCSX53Vf9D_w/videos .

Finalitzant l’acte es va presentar EL LLIBRE DEL 50è ANIVERSARI. És un llibre que recull tota la història, les aventures, els records inesborrables, la il·lusió, les excursions i projectes… aquella màgia que només coneixem aquells qui hem viscut el cau. Hi han participat membres de cada dècada de l’agrupament, recollint les vivències d’aquests 50 anys narrades pels seus protagonistes. Ha estat un projecte on hem ficat molta il·lusió, hi ha participat molta gent i al qual hem dedicat un esforç econòmic. Podeu adquirir el llibre a secretaria del cau, els divendres de 17 a 18h o els dies de cau (si no sou de Lleida i el voleu adquirir ens podeu escriure a aegarbi@maristes.cat). El llibre val molt la pena i hi ha unitats limitades!

Finalment, per concloure el dia, la celebració es va traslladar al pati. Allí es va dur a terme un espectacle magnífic, un sopar de germanor, un ‘bingo’ i una estona de festa. Ben aviat podreu trobar les imatges al nostre Flickr i un videoresum al canal de YouTube.