Inscripció Campament d’estiu 2022

Bon dia famílies!

Ara si que sí ja han arribat el campaments d’estiu. Com ja us vam informar prèviament, el Campament d’Estiu serà del 11 al 24 de juliol per les branques de: Castors i Llúdrigues, Llops i Daines i Ràngers i Guies i ens situarem a un prat al costat de Lladrós, Vall de Cardós(Pallars Sobirà).
Avui, dia 30 de maig us enviem la Inscripció definitiva del campamentjuntament amb la fitxa médica, el full de medicació i la declaració responsable. Teniu fins al dia 18 de juny per portar tots els documents firmats i per haver fet el pagament mitjançant una transferència bancària. 

D’altra banda volem informar-vos que els campaments han pujat de preu una mica més del previst, hem intentat abarratir el màxim, però no ens podem poermetre que surti deficitàri. El preu final és de 350€ per tots els escoltes que ja han fet la preinscripció, de 375 per aquells que no l’han fet encara i de 400€ per aquells nens i nenes no inscrits a l’agrupament aquest any. Aquest preu li heu de resta els 50€ que ja heu pagat de preinscripció.

Teniu tota la infromació complementària al dossier informatiu del campament o bé als documents que us hem adjuntat.

Un cop més gràcies per la vostra confiança, els monitors i monitores de l’agrupament ja estem fent tots els preparatius necessàris!

Qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb nosaltres per correu electr`nic o bé parlar amb els coordinadors, l’Aleix i l’Alba.

Inscripció

Fitxa mèdica

Full de medicació

Declaració responsable

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *