Inscripció campaments d’estiu 2021

Bona tarda famílies!
Us adjuntem a continuació la inscripció als esperadíííííííssims Campaments d’Estiu de l’Agrupament Escolta Garbí. Com ja sabeu, enguany seran a Erill la Vall del 12 al 25 de juliol. Us ajuntem tots els documents que haureu d’entregar units en un sol arxiu.

¡ÚLTIM DIA PER ENTREGAR-LA ÉS EL 18 DE JUNY!!! Recordeu que els divendres secretaria també estarà obert (17-18h) i que dissabte la podeu portar al cau!

Com podreu veure, hem replantejat l’anada al campament després del feed-back obtingut a la reunió de pares i mares. Finalment, hi anirem amb autocars (mantenint distàncies entre grups bombolla i amb un sistema de ventilació instal·lat arran de la pandèmia) i realitzarem els tests d’antígens a l’escola. Pel que fa a l’organització del dia 12 de juliol, volem ser molt escrupoloses a l’hora de seguir el protocol en la realització del test d’antígens i guardar distàncies, així com respectar totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19.
Com veieu, el lloc de trobada serà la rampa de l’escola, els nens i nenes hauran de ser-hi a la franja horària que els pertoqui segons el seu grup (amb una setmana d’antelació aproximadament us farem arribar les llistes de cadascun dels grups d’arribada). És important que hi sigueu molt puntuals! Els nens i nenes baixaran al pati de forma ordenada i seguint un recorregut marcat per tal de realitzar-se el test d’antígens, i romandran al pati amb el seu pertinent grup bombolla fins que tinguem els resultats de la prova. Serà llavors quan sortiran per la porta del pavelló per tal de no creuar-se amb el següent grup i pujaran a l’autocar, que sortirà tan aviat com es pleni, amb els grups que li pertoquin, direcció cap al Campament.
Preguem que un cop hagueu acomiadat als vostres fills i filles a la rampa de l’escola, NO us quedeu a esperar-vos que marxem amb l’autobús, ja que les franges horàries estan estructurades, precisament, amb la idea d’evitar aglomeracions tant a l’entrada com a la zona on se situaran els autocars. És per aquest motiu que us demanem col·laboració i puntualitat.

ALTRES ASPECTES IMPORTANTS DE LA INSCRIPCIÓ:
– El preu varia en cas que hagueu realitzat la preinscripció i en cas que l’infant NO hagi estat inscrit a l’Agrupament durant el curs.
– Juntament amb la inscripció cal que entregueu la declaració responsable COVID-19 i la fitxa mèdica.
– Des del dia 3 de juliol fins al matí del dia que marxem de Campaments, cal registrar els símptomes i la temperatura de l’infant i entregar el full de registre el mateix dia de la sortida juntament amb la targeta sanitària. En cas que presenti algun símptoma o bé temperatura per damunt de 37.3º, haureu de trucar al 069 i seguir les seves indicacions (també respecte a la possibilitat d’assistir o NO al campament).
– És molt important que el cap de setmana del 10 i 11 de juliol, l’infant estigui aïllat dins del nucli de convivència per tal de disminuir el risc de contagi.
– Cal tenir els papers de Sinergia al dia!!!
– En cas que l’escolta prengui medicació s’ha d’entregar també el full de medicació omplert i l’autorització del metge.
– Us proporcionem un enllaç (d’exemple) on podeu obtenir les mascaretes higièniques reutilitzables (EU0065).
– Si teniu alguna tenda de campanya que ens pugueu deixar, cal que empleneu el formulari que trobareu en el document.
– És important que empleneu el formulari de desmuntatge en cas que tingueu intenció de quedar-vos a ajudar, ja que això ens facilitarà molt l’organització als monitors i monitores.

Per qualsevol dubte, estem en contacte!

Servim⚜️

INSCRIPCIÓ ERILL LA VALL 2021