Qui som?

L’Agrupament Escolta Garbí és una entitat educativa en temps de lleure que neix l’any 1972 com a complement educatiu del Col·legi Maristes Montserrat , a la ciutat de Lleida. Al llarg dels anys acaba formant part del (CMS), que respon a la unió dels diferents Agrupaments Escoltes d’àmbit Marista en una sola associació.

Al llarg dels anys ha anat desenvolupant un caràcter propi d’estil Marista que s’adiu també als principis de les Lleis Escoltes, i que ha anat forjant un Agrupament Escolta amb la manera de fer pròpia dels educadors maristes. A dia d’avui l’AE Garbí és una entitat que respon d’uns 210 infants i joves i que condueixen 29 monitors / educadors. Una desena dels seus membres són becats per la mateixa entitat, i absolutament tots els monitors porten a terme la seva tasca de manera totalment voluntària i sense obtenir cap tipus de remuneració.

Com a entitat d’àmbit escolta, divideix els infants i joves a qui ofereix servei educatiu en diferents grups d’edat o “branques”, que responen a les realitats  diferents que cal afrontar en els moments també diferents de la vida en  què es trobin.